Tervetuloa rvb.fi-sivustolle

Tervetuloa Sinä meikkaamisesta kiinnostunut henkilö! Rvb.fi-sivusto on luotu meikkaajille sekä siitä kiinnostuneille helpottamaan valintoja meikkien suhteen sekä saamaan inspiraatiota, mutta myös ohjeita meikkaamiseen liittyen. Kerromme lukijoillemme, mitä meikit ja meikkaus ovat ja syvennymme erilaisiin meikkaustekniikoihin. Kerromme meikkaamiseen tarvittavista meikkivälineistä sekä konkreettisesti meikkauksesta, kun kohteena on kulmameikki, huulimeikki ja silmämeikki. Mitä kannattaa tehdä, kun halutaan kuulas meikki tai kun pyritään luomaan näyttävämpi, jopa räväkkä meikki viikonlopun rientoihin? Miten valita huulipuna, joka pysyy huulilla päivän syömisestä ja juomisesta huolimatta? 

Meikkaaminen on mukavaa puuhaa, mutta tärkeää on muistaa myös ihon puhdistus sekä ihon kunnosta huolehtiminen! Meikki nimittäin tukkii ihohuokosia ja päivittäinen meikinpuhdistus varsinkin nukkumaan mentäessä on ehdottoman tärkeää! Suosittelemmekin välillä suosimaan meikittömyyttä ja ovatpa jotkut päättäneet siirtyä kokonaan meikittömyyden piiriin. Mitä tuotteita kannattaa suosia, jos haluaa suosia meikitöntä elämää, mutta pitää kuitenkin ihonsa kunnon hyvänä? Muun muassa näihin asioihin tulemme syventymään sivustollamme ja päivittelemme lisää sisältöä säännöllisesti. 

 

Tervetuloa elämän mittaiselle ehostautumisretkelle!

 Meikkaaminen on monille ehdoton osa päivittäistä elämää. Toisille se on enemmän rutiini ja osa aamuista touhuamista, kun taas toiset kokevat meikkauksen enemmän omaksi identiteetikseen sekä tapana ilmaista itseään. Toiset taas haluavat tuoda esiin luonnollisen kauneutensa ja elää meikitöntä elämää, jossa aamuisin aikaa ei tarvitse tuhlailla meikkaukseen, vaan sen voi käyttää vaikka kahvista ja aamulehden lukemisestä nautiskeluun.

Haluamme sanoa, että yhtä oikeaa tapaa meikkaamiselle ei ole, ja meikkaajia löytyy erilaisia niin monta kuin on itse meikkaajiakin. Jokainen tekee asioita omalla tavallaan ja se onkin tärkeää, että tekee juuri, kuten itselle hyvältä tuntuu. tervetuloa

Tätä sivustoa ei ole perustettu siksi, että kertoisimme, mikä on oikea tapa toimia, vaan pyrimme antamaan vinkkejä sekä tuomaan esille useita eri näkökulmia, joiden pohjalta jokainen voi päättää itse, kuinka toimii. Arvostakaa itseänne, sillä maailmassa ei ole ketään kaltaistanne! Jokainen on kaunis omalla tavallaan eikä kenenkään tulisi vertailla omaa ulkonäköään toiseen! Oppikaa rakastamaan myös omia ”huonoja” puolianne, sillä niistä voi tulla ajan myötä asioita, joista pidätte ja jotka tekevät teistä juuri teidät!

Vielä kerran, tervetuloa!

Haluamme vielä kerran toivottaa lukijat tervetulleeksi sivustollemme ja toivotamme ihanaa matkaa meikkien parissa. Olemme aina avoimia ehdotuksille ja otamme vastaan kaikenlaista palautetta, niin risuja kuin ruusujakin. Sivuston taustalla häärii kaksi meikkaamisesta innostunutta henkilöä, joille kyseinen sivusto on intohimoisen harrastuksen jatke. Toisin sanoen, taustatiimillä on myös päivätyöt, jolloin sivuston ylläpito ja viesteihin vastaaminen ei ole jatkuvasti mahdollista, mutta kaikkeen pyritään reagoimaan aina mahdollisimman nopeasti. Tulevaisuudessa sivuston ja käyttäjäkunnan mahdollisesti kasvaessa tarkoituksena on myös järjestää yhteisiä päiväkoulutuksia, joihin meikkitaiteilija saapuu opastamaan kädestä pitäen. Toisaalta olemme myös suunnitelleet mahdollisia illanistujaisia sekä lyhyitä reissuja ihmisten näin halutessa. Toivottavasti viihdytte sivustolla, ja olette pian yhteyksissä! Odotamme innolla yhteydenottojanne!

 

Jos meikkien maailma on aivan tuntematon ja et oikein tiedä, mistä pitäisi aloittaa, suosittelemme tutustumaan sivuun meikit ja meikkaus!

 

Copyright © All Rights Reserved